Webdesign

Een website is hét online visitekaartje van uw bedrijf en moet er dan ook perfect uitzien, de juiste informatie bevatten en natuurlijk gebruiksvriendelijk zijn. Wij hebben de kennis en expertise in huis om een hoogwaardige en toegankelijke website te ontwerpen.

 

 

Responsive design

Internet is inmiddels niet meer weg te denken uit het dagelijks leven en het maakt een stormachtige ontwikkeling door. Zo is internet vrijwel overal beschikbaar en surfen mensen steeds meer via een mobiel of tablet. Dit stelt nieuwe eisen aan websites. Een scherm van een tablet heeft een ander formaat dan van een laptop met als gevolg dat een website niet goed functioneert bij verschillende schermresoluties. Wij hebben inmiddels ruime ervaring in het ontwerpen van websites met een responsive design.

Door de website responsive te maken is de website schaalbaar waardoor deze toegankelijk blijft voor ieder scherm. Een responsive website schaalt automatisch naar de resolutie van het scherm, waardoor er meer rendement uit de website wordt gehaald.

Wilt u een website die geheel bij uw uitstraling past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie

 

 

Contact