Altijd succes met een full colour wandprint!

Fotobehang en wandprints zorgen voor sfeer en herkenning. Met een foto op behang wordt een kale witte wand omgetoverd tot een full colour beelddrager. Met de identiteit van uw bedrijf. De prints zijn in diverse maten en op diverse materialen te produceren. En altijd van hoogwaardige kwaliteit. Wat voor fotobehang u ook wilt, bij Marle zit u altijd goed! 
 

Strakke wandprints in ons portfolio!

 

Waardevolle aanvulling op uw uitstraling

Een mooi fotobehang met een sfeervolle of inspirerende afbeelding kan een waardevolle aanvulling op de uitstraling van uw bedrijf zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld de entree van uw bedrijfspand een stijlvolle look meegeven. Met een aantrekkelijke full color foto op de muur wordt een grote wand smaakvol onderbroken. Of de aandacht gevestigd op de diensten of producten van uw bedrijf.

Een wandprint is er in vele soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een muurprint op canvas in diverse afmetingen. Een prachtig aluminium doekframe. Of fotobehang met een full color wandprint. Dankzij moderne technieken zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend. U kunt kiezen voor de uitvoering die past bij de stijl en aard van uw bedrijf. Weet u nog niet wat voor print u wilt? Wij denken graag met u mee. Onze fotograaf kan tevens bij u op locatie komen om foto`s te maken welke we vervolgens als decoratie en reclame kunnen ophangen. Bekijk ons portfolio voor enkele voorbeelden. 

 

 

Onmogelijk? Niet bij Marle!

Wij zijn als allround grafisch specialist zeer ervaren in het maken van een professionele muurprint. Van hoogwaardige kwaliteit met een sterke sfeerverhogende of promotionele werking. Onmogelijk is een woord dat wij niet kennen. Wij leveren hoogwaardige full color wanddecoratie die volledig aan uw kritische wensen en eisen voldoet. Informeer direct wat wij voor u kunnen betekenen!

Contact