Vloerdecoratie, grondleggers voor uw huisstijl

Een goedkope en eenvoudige manier om extra aandacht voor uw product of dienst te vragen is vloerdecoratie. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vloerstickers. De stickers zijn geheel naar eigen wens op te maken en zijn full colour te printen. Bij Marle bent u aan het juiste adres voor een stevige sticker die jarenlang meegaat.
 

Mooie voorbeelden van vloerdecoratie in ons portfolio!

 

Bewandelbare reclame

Marle helpt u met de creatie van de identiteit van uw bedrijf. Uw wensen zijn onze inspiratie voor een huisstijl die herkenbaar is voor uw klanten en uniek voor uw organisatie of product. Onderdeel van onze mogelijkheden om onder de aandacht te komen zijn vloerstickers. Vloerstickers vragen de aandacht van uw klanten op originele wijze. U kunt de stickers gebruiken binnen uw bedrijf om uw huisstijl letterlijk vanaf de bodem tot de top door te voeren. De vloerstickers kunnen tevens handige richtingaanwijzers voor bijvoorbeeld ingangen of toiletten.

Ook buiten de deur zijn vloerstickers bewandelbare reclame die doeltreffend werkt. Bijvoorbeeld op beurzen of evenementen zijn de stickers echte eyecatchers. De stickers kunnen we geheel naar uw wens maken en zijn van uitstekende kwaliteit, bestand tegen slijtage en verkleuring.


Antislip vloerbelijning

Antislip vloerbelijning kan binnen een diversiteit aan ondernemingen worden toegepast. Uiteraard zijn er diverse doeleinden te bedenken om te kiezen voor antislip vloerbelijning. Denk aan het realiseren van sorteervakken in een magazijn. Door hierbij te kiezen voor antislip vloerbelijning, kiest u voor een duurzame en veilige oplossing. Uiteraard vertellen wij u graag meer over onze diensten en mogelijkheden, op het gebied van veiligheids- en anti inbraakfolie, en op het vlak van antislip vloerbelijning. Voor meer informatie en advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Uiteraard stellen wij ook graag een offerte voor u op, zonder verdere verplichtingen. U bent van harte welkom.
 

Elke stap de juiste

Wordt de grond onder de voeten van uw klanten uw uithangbord? Informeer naar onze veelzijdige mogelijkheden voor uw bedrijf. Of neem geheel vrijblijvend contact op. Onze vloerstickers zorgen er voor dat elke stap een stap in de goede richting is.

Contact