Interieurrestyling; kwaliteit en professioneel!

Wanneer u toe bent aan een nieuw Interieur van uw woning of bedrijf, dan zijn een muurprint en decoratieve folie een uitstekend alternatief voor behang- en schilderwerk. Bovendien levert u dit een fikse besparing van arbeidsuren bij het binnen opknappen op. Dit vanwege de snelle en eenvoudige wijze waarop deze innovatieve nieuwe producten zijn aan te brengen tijdens een interieurrestyling. Wilt u uw interieur laten restylen? Neem contact met ons op!

 

Zie ons portfolio voor prachtige projecten!

 

Wanneer u toe bent aan een Interieurrestyling van uw woning of bedrijf, dan zijn een muurprint en decoratieve folie een uitstekend alternatief voor behang en schilderwerk. Bovendien levert u dit een besparing van veel arbeidsuren bij het binnen opknappen op. Dit vanwege de snelle en eenvoudige wijze waarop deze innovatieve nieuwe producten zijn aan te brengen tijdens een interieurrestyling. Daarnaast zorgen deze materialen ook nog eens voor extra bescherming van uw interieur. Kozijnen van hout, aluminium en kunststof zijn perfect van de gewenste kleur te voorzien met de folieproducten van Marle. En ook uw muren kunnen bij het opknappen vlot een nieuw uiterlijk krijgen. In een fraaie effen kleur of desgewenst met een prachtige muurprint.

 

 

Opknappen zonder verf of behang

De 3M folie die bij het opknappen gebruikt wordt door Marle, is het perfecte en zeer succesvolle alternatief voor schilderwerk en behangen. Door gebruik te maken van een muurprint of decoratieve folie, bereikt u vlot en effectief een geslaagde interieurrestyling. In een oogwenk creëert u een geheel nieuwe uitstraling van uw totale interieur. Met behulp van de speciale folie die verkrijgbaar is in alle moderne kleuren, al dan niet voorzien van aantrekkelijke prints.

 

Snel binnen opknappen

Met de zeer professionele folies van Marle bereikt u binnen de kortste keren beslist een totaal nieuwe en frisse look van uw interieur. Onze decoratieve folie en fantastische muurprint maakt iedere persoonlijke interieurrenovatie snel tot een groot succes. Wilt u  uw interieur een verfrissende uitstraling geven? Neem dan contact met ons op!

 

Contact