Promoot uw herkenbaarheid!

Bedrijfskleding met een opdruk van uw bedrijfslogo, contactgegevens of slogan is in veel branches onmisbaar. Het zorgt voor vertrouwen en herkenning bij uw klanten en het draagt natuurlijk bij aan uw naamsbekendheid en professionaliteit. Marle creatieve communicatie verzorgt graag de opdruk op uw bedrijfs-, promotie- of teamkleding. Wilt u kleding laten bedrukken? Neem contact met ons op!
 

 

Technieken in textieldruk

Wij kunnen nagenoeg alle soorten textieldruk leveren en in de meeste gevallen wordt het in eigen huis geproduceerd. Een aantal soorten druktechnieken welke wij beheersen:

Zeefdruk
Bij zeefdruk wordt een zeefdrukraam gebruikt om de opdruk op de kleding aan te brengen. Vooral voor grotere aantallen of kleding met gedetailleerde opdruk is zeefdrukken een goede oplossing. Daarnaast gaat de opdruk langdurig mee en kunnen we nagenoeg elke kleur drukken.

Transferdruk
Bij transferdruk wordt uw opdruk op een transferpapier aangebracht waarna dit tussen een pers en op hoge temperatuur op het textiel wordt gedrukt. Transferdruk is geschikt voor kleinere aantallen en ideaal voor full color opdruk.

Full color sublimatie
Bij full color sublimatie printen we met een speciale printer uw opdruk in spiegelbeeld. Na het printen wordt de afdruk met een hittepers op de kleding gedrukt. Deze techniek is vooral geschikt voor polyester (sport)kleding, gaat lang mee en geeft zeer heldere kleuren.

Borduren
Bij deze techniek wordt het logo op het textiel geborduurd waardoor het een professionele look krijgt. Wij kunnen onder andere petten, sjaals, fleecetruien en logo`s borduren. Borduren heeft als nadeel dat het een wat langere levertijd heeft en dat het duurder is dan de andere technieken.


Visualiseren

Wilt u dat uw personeel professioneel voor de dag komt neem dan contact met ons op! Wij maken een visual van het eindresultaat en als het helemaal naar uw wens is gaan over tot het bedrukken van de kleding.

 

Textieldruk ter promotie

Wij leveren al jaren diverse soorten promotiekleding met opdruk. Promotiekleding met opdruk zorgt voor herkenning, naamsbekendheid en professionaliteit zodat u zich onderscheid van de rest. Met onze ervaring in marketing en reclame weten wij wat voor promotiekleding werkt bij uw doelgroep. Wij bedrukken vakkundig, snel en tegen scherpe prijzen dus vraag vandaag nog een offerte aan.

Onze klanten variëren van de plaatselijke ondernemers tot grote multinationals. Wij zijn voornamelijk actief in Zuid-Holland in de regio Zevenhuizen, Waddinxveen, Zoetermeer, Bleiswijk, Reeuwijk, Boskoop, Alphen aan den Rijn, Rotterdam, Gouda, Den Haag, Capelle aan den IJssel, Benthuizen, Hazerswoude, Nieuwerkerk aan den IJssel, Berkel, Bodegraven en natuurlijk onze vestigingsplaats Moerkapelle. Maar doordat wij in al die jaren een goede naam hebben opgebouwd als drukker van kleding, hebben wij klanten door heel Nederland zitten.

Contact