Stickers, ideaal promotiemateriaal!

Stickers zijn ideaal geschikt als promotiemateriaal. Ze zijn makkelijk te verspreiden en hebben een lange levensduur. Stickers kunnen wij full color bedrukken en helemaal naar uw wens opmaken. Wilt u stickers laten bedrukken voor uw bedrijf, vereniging of product? Bel of mail om uw wensen door te geven.
 


Aandacht die blijft plakken

Afhankelijk van uw wens kunnen we de stickers op vellen of losgesneden leveren. Ook verzorgen wij graag de opmaak voor uw stickers. Onze grafisch vormgevers weten als geen ander een boodschap op een creatieve manier over te brengen. Wij leveren onder meer stickers aan restaurants, taxibedrijven, aannemers en verenigingen. Dus of u nu op zoekt bent naar promotiestickers, veiligheidsstickers, keuringsstickers, instructiestickers of etiket stickers, wij kunnen ze u snel en voordelig leveren.


Doordat wij de stickers in eigen huis produceren kunnen wij goedkoop en snel leveren. Heeft u speciale wensen voor de stickers zoals bijvoorbeeld dubbelzijdige raamstickers of stickers in speciale vormen? Neem contact met ons op. Bij ons is niets onmogelijk. En zo ook op het gebied van stickers niet! Wij zijn daarnaast ook gespecialiseerd in vloerstickers.

Contact