Maak uw bedrijf zichtbaar met opvallend POS materiaal!

Goed POS materiaal, ofwel point of sale materiaal, is onmisbaar voor veel winkels en bedrijven. Met promotiemateriaal van Marle worden uw producten op een aantrekkelijke en commerciële manier gepresenteerd. U komt positief onder de aandacht van uw doelgroep met ons POS materiaal!
 

Point of sale in ons portfolio!


POS materiaal: verkoop bevorderen

Bij POS materiaal kunt u, naast een functioneel display voor op uw toonbank, denken aan bijvoorbeeld vloerdisplays, toonbankdisplays, uitnodigende verpakkingen, presentatiedozen, mappen en giftsets. Een verkoop bevorderende uitstraling, die past bij uw totale huisstijl, is daarbij absoluut van belang. Marle is graag uw leverancier voor uitnodigend promotiemateriaal.


Uw aangewezen partner voor het maken van promotiemateriaal

Als allround grafisch bedrijf is Marle de aangewezen partner om, binnen de ontwikkeling van de complete huisstijl van uw bedrijf, ook creatieve oplossingen te bedenken voor uitnodigend promotiemateriaal. Functioneel POS materiaal zoals een goed doordacht display is een eerste vereiste voor een succesvolle presentatie van de producten of diensten van uw organisatie. Wij denken oplossingsgericht met úw belang als uitgangspunt. Zodat ú met het POS materiaal uw bedrijf nog steviger op de kaart kunt zetten. Continuïteit en groei krijgen op deze manier nieuwe kansen. Informeer direct wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact