Maak uw bedrijf zichtbaar met opvallend POS materiaal!

Goed POS materiaal, ofwel point of sale materiaal, is onmisbaar voor veel winkels en bedrijven. Met POS materiaal van Marle worden uw producten op een aantrekkelijke en commerciële manier gepresenteerd. En komt u positief onder de aandacht van uw doelgroep.
 

Point of sale in ons portfolio!


Verkoop bevorderen

Bij POS materiaal kunt u, naast een functioneel display voor op uw toonbank, denken aan bijvoorbeeld vloerdisplays, toonbankdisplays, uitnodigende verpakkingen, presentatiedozen, mappen en giftsets. Een verkoop bevorderende uitstraling, die past bij uw totale huisstijl, is daarbij absoluut van belang. Marle is graag uw leverancier voor uitnodigend presentatiemateriaal.


Uw aangewezen partner

Als allround grafisch bedrijf is Marle de aangewezen partner om, binnen de ontwikkeling van de complete huisstijl van uw bedrijf, ook creatieve oplossingen te bedenken voor uitnodigend presentatiemateriaal. Functioneel POS materiaal zoals een goed doordacht display is een eerste vereiste voor een succesvolle presentatie van de producten of diensten van uw organisatie. Wij denken oplossingsgericht met úw belang als uitgangspunt. Zodat ú met het POS materiaal uw bedrijf nog steviger op de kaart kunt zetten. Continuïteit en groei krijgen op deze manier nieuwe kansen. Informeer direct wat wij voor u kunnen betekenen.

Contact