Voorwaarden

Onderstaand vindt u onze leveringsvoorwaarden. Marle creatieve communicatie levert drukwerk volgens de leveringsvoorwaarden voor de Grafische Industrie (bekijk PDF), samengesteld door het KVGO, en signing volgens de leveringsvoorwaarden voor de Sign Industrie (bekijk PDF), samengesteld door SI'BON Netwerk B.V.

 

Aansprakelijkheid

Marle creatieve communicatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor teleurstellend resultaat als gevolg van onjuist aangeleverde bestanden. Denk hierbij aan taal- en/of spelfouten, onjuiste kleuren of kleuromzetting, rasters, verlooptinten etc. Indien uw bestand niet voldoet aan onze aanleverspecificaties, zijn wij niet in staat om uw bestelling correct uit te voeren. Om zeker te zijn van juistheid, helpen wij u graag met het controleren van uw bestand. Neem hiervoor contact met ons op. 

Marle creatieve communicatie kan alleen garantie geven bij normaal gebruik van het product. Wij verlenen geen garantie als een gebrek aan het geleverde product is ontstaan door omstandigheden waar Marle creatieve communicatie geen invloed op uit kan oefenen. Zoals bijvoorbeeld extreme weersomstandigheden als hevige regenval, storm, extreme temperaturen, etc. Onder storm wordt verstaan windkracht 6 of hoger. De garantie geldt ook niet als het defect aan het product is ontstaan door een ongeluk, onjuist of ondeskundig gebruik, verwaarlozing of verkeerd onderhoud. Beschadigingen door slijtage, erosie of omstandigheden die Marle creatieve communicatie niet kan beïnvloeden, vallen eveneens buiten de garantie.


Verzekeren

Houdt u bij gevel- en buitenreclame rekening met vergunningaanvragen voorafgaand aan plaatsing en het meeverzekeren van de reclame na oplevering. De belettering op uw voertuig is niet automatisch meeverzekerd. Dit verschilt per verzekering. Controleer dit daarom bij uw eigen verzekering.


Retourneren

Alle artikelen die besteld worden bij Marle vallen onder maatwerk. Het is dus niet mogelijk om artikelen die reeds besteld of geleverd zijn te annuleren of retourneren. Op niet juist uitgevoerde producties is dit niet van toepassing. Op dat moment kunt u bij ons reclameren. Let op! Bewaar te allen tijde de niet juist uitgevoerde productie.

Contact