Vlaggen en masten

Marle is de vlaggenleverancier van de gemeente Zuidplas! Bij ons kunt u een vlag laten maken en daarbij een vlaggenmast  kopen. Een bedrijfsvlag geeft uw onderneming net dat extra beetje uitstraling en professionaliteit. Daarnaast vergroten vlaggen uw naamsbekendheid en zorgen ze voor herkenning. Bestel dus direct uw vlaggen bij Marle creatieve communicatie! Bij ons kunt u ook beachvlaggen bestellen.

 

Vlag laten maken: uw naamsbekendheid ondersteund 

Logovlaggen en bedrijfsvlaggen lenen zich bij uitstek voor de ondersteuning van uw naamsbekendheid, beeldmerk of productpromotie. Ze geven vaak extra sfeer aan een locatie en zorgen voor herkenning en professionaliteit. Naast een vlag laten maken ook vlaggenmast kopen? Dan komen wij deze bij u op locatie plaatsen. Beachvlaggen zijn daarnaast eenvoudig te plaatsen en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Weten hoe u zo lang mogelijk van uw vlag kunt genieten? Bekijk onze tips. De vlaggen worden door middel van sublimatie bedrukt en gaan jarenlang mee. Ook het ontwerp van uw vlag verzorgen wij graag voor u. 
 

 

Bedrijfsvlag om extra aandacht te creëren

Bij Marle hebben we verschillende soorten beachvlaggen in het assortiment. Afgebeeld zie je de modellen; de square, vlag en de drop. Het maakt niet uit voor welk model u gaat, alle beachvlaggen zijn zeer geschikt om extra aandacht en sfeer te creëren voor uw bedrijf, evenement, beurs, presentatie of product. De vlaggen worden geleverd in een complete set welke bestaat uit een bedrukte vlag, een grondboor/pin, een aluminium mast en handige nylon tas. 

 
Beachvlaggen Marle Moerkapelle
 
Formaten  Model  Afmeting (breedte  x hoogte)
S  Square  76 x 260
 Vlag  67 x 214 cm
 Drop  88 x 165 cm
M  Square  76 x 355 cm
 Vlag  84 x 259 cm
 Drop  84,5 x 202,5 cm
L  Square  76 x 450 cm
 Vlag  92 x 350 cm
 Drop  113 x 265 cm

 

 
Voor welk formaat gaat u? Neem contact met ons op. Geef het gewenste model, formaat en aantal door en vraag een vrijblijvende offerte aan.

 

 

Vlag laten maken: ontwerpen, leveren en plaatsen

Wij verzorgen ook graag het ontwerp van uw vlaggen. Vlaggen ontwerpen? Onze grafische afdeling maakt een visual van het eindresultaat. Als deze naar wens is gaan we over tot productie. Heeft u ook vlaggenmasten besteld? Dan komen wij deze bij u op locatie plaatsen.

 

Vlag laten maken? Vraag vandaag nog een offerte aan voor een vlag, banier of beachvlag en laat u verrassen door de prijs en kwaliteit!

Contact