Spandoeken

Spandoek maken? Spandoeken, ok wel reclamedoek of zeildoek genoemd, zijn multi-inzetbaar, duurzaam en gemakkelijk op te bergen. Een spandoek kan gemonteerd worden in een aluminium frame waardoor het uitermate geschikt is als gevelreclame. Marle creatieve communicatie is dé leverancier voor spandoeken tegen een concurrerende prijs! Laat Marle uw spandoek maken.
 

Spandoek maken bij Marle:  Hoogwaardige kwaliteit en haarscherpe afdruk

Een spandoek zorgt voor naamsbekendheid en herkenning. Tevens is een spandoek relatief goedkoop waardoor het ook uitstekend ingezet kan worden als tijdelijk reclame-object, bijvoorbeeld om een evenement of actie te promoten. Wij maken gebruik van een hoogwaardig kwaliteit PVC doek zodat u bent verzekerd van een haarscherpe afdruk. Laat ons uw spandoek maken.

 

Spandoeken voor elke gelegenheid!


 

Met de spandoeken van Marle creatieve communicatie bent u verzekerd van een topproduct. Wij leveren de spandoeken kant en klaar in het frame en indien gewenst komen wij deze monteren op uw gevel. Spandoek maken? Er zijn diverse mogelijkheden in het formaat, materiaal, en montage. Ook aan speciale wensen kunnen wij voldoen dus vraag direct een offerte aan.

 

Contact