Een reclamezuil verwelkomt uw bezoekers in stijl

Reclamezuilen zijn multifunctioneel en geven uw bedrijf een professioneel karakter. Ze maken uw bedrijf extra zichtbaar en  organiseren de bewegwijzering. Bezoekers ervaren het als aangenaam wanneer zij direct kunnen zien waar uw bedrijf is gevestigd. Bent u op zoek naar een unieke reclamezuil? Onze reclamezuilen zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Ook voor ontwerp en montage bent u bij ons aan het juiste adres. 

 

 

Reclamezuil prijs

Heeft u wel eens gedacht aan reclame aan de weg bij uw pand? Dit is hét moment om te kiezen voor een reclamezuil! Bij Marle leveren we de hoogste kwaliteit, tegen de scherpste prijs. Hieronder treft u een prijsindicatie.

Reclamezuil small bij Marle Moerkapelle     Reclamezuil medium bij Marle Moerkapelle     Reclamezuil large bij Marle Moerkapelle

 

   Bestendig tegen extreem weer

  Ruim 10 jaar levensduur

  Ontwerp en montage mogelijk

Offerte op maat bij Marle
 

De getoonde reclamezuilen prijzen zijn voor een ovaal model, inclusief 3 jaar fabrieksgarantie op constructie en exclusief plaatsing en btw. Afwijkende formaten, vormen en materialen, zoals rechthoekige reclamezuilen of zuilen gemaakt van roestvrijstaal, zijn uiteraard ook mogelijk. Neem voor het bespreken van uw wensen gerust contact op!

 

Werkwijze reclamezuilen

Stap 1: Geef uw wensen aan in het contactformulier. Elk design is mogelijk. Wij adviseren u graag nader over de mogelijkheden.

Stap 2: Binnen 24 uur ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte aangepast op uw wensen.

Stap 3: Wij beletteren de reclamezuil of beplakken de reclamezuil met een full color print. In overleg komen hem plaatsen. 

 

Reclamezuilen voor optimale herkenning en informatievoorziening

Een reclamezuil wordt ook wel een buitenreclame. Het zorgt staander of pylon genoemd. Het is één van de belangrijkste mogelijkheden van voor herkenning en professionaliseert de bedrijfsidentiteit. Het is een sfeermaker voor uw bedrijf. Bedrijfspanden bestaande uit meerdere ondernemingen of bedrijven met meerdere afdelingen gebruiken reclamezuilen om bezoekers op weg te helpen. 

 

Reclamezuilen van uitzonderlijke kwaliteit in ons portfolio!

 

Een reclamezuil met verlichting om ook in het donker te schitteren

Wij kunnen een reclamezuil op verschillende methodes verlichten. Tijdens de fabricage kunnen we de lichtzuilen voorzien van led-verlichting. Ook kunnen we reclamezuilen leveren met een speciaal aanlichtsysteem. Met de laatstgenoemde optie wordt de reclamezuil van de onderzijde aanverlicht. Zo staat u altijd in het middelpunt. Ook in het donker. Ook voor andere lichtreclames kunt u bij ons terecht. 

 

Reclamezuil met klok, thermometer en brievenbus

De reclamezuilen zijn uitvoerbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Indien gewenst kunnen wij de reclamezuilen voorzien van publieke functionaliteiten zoals een klok of temperatuurweergave. Deze displays trekken enorm de aandacht van voorbijgangers. Voor tankstations kunnen we reclamezuilen leveren met benzineprijzen. Een extra functionaliteit zijn de brievenbussen, een erg praktische toepassing voor grote verzamelgebouwen. 

 

Meer buitenreclame bij Marle?

 

Een reclamezuil voor elk budget

Een reclamezuil hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Marle hebben we voor ieder budget een geschikte reclamezuil. Let op dat u in sommige gemeenten een vergunning aan moet vragen voor het plaatsen van een reclamezuil. Naast een reclamezuil kunnen we u natuurlijk ook helpen aan andere reclame-uitingen. Van vlaggen tot aan flyers en van autoreclame tot aan interieuroplossingen. 
 

Marle is uw partner voor ontwerp, productie en montage van een reclamezuil! Wij helpen u graag. Vraag direct een offerte aan of laat ons weten als u meer informatie wilt ontvangen.

Contact