Trek de aandacht met lichtreclame!

Uw merk in de schijnwerpers zetten? Is uw huidige tl-verlichting toe aan een make-over naar led-verlichting? Marle creatieve communicatie.is al jaren dé expert op het gebied van reclame met verlichting. Lichtreclame met led-verlichting is energiezuinig en een echte blikvanger. Bespaar vanaf nu op uw energiekosten. Lichtbakken, led-reclameborden en lichtletters behoren onder andere tot de mogelijkheden van led-reclame.

 

 Kostenbesparend         Hoogst aantal branduren         Ontwerp, fabricage & montage

 

24/7 in beeld met lichtbakken en led-reclameborden

Lichtbakken en led-reclameborden zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. Ze hangen vaak aan de gevels van een bedrijfspand. In andere gevallen staat een lichtbak of led-reclamebord op de grond. Onze lichtbakreclame wordt op maat gemaakt. Kies bijvoorbeeld uit een recht led-reclamebord of een lichtbak met ronde contouren voor uw lichtreclame. Wij passen de vorm volledig aan! Mocht u twijfelen tussen een led-bord of een reclamebord zonder verlichting, dan adviseren wij u daar kosteloos in.

 

Lichtreclame prijzen

Omdat lichtreclame maatwerk is, willen wij eerst al uw wensen inzichtelijk hebben. Op deze manier kunnen wij u het beste van dienst zijn en en prijs bepalen.

 

 

Reclameverlichting inzetten, ons proces:

○ Stap 1: Benieuwd naar onze prijs? Laat al uw lichtreclamewensen achter in het contactformulier.
○ Stap 2: U ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave die volledig is aangepast op uw voorkeuren.
○ Stap 3: We plannen gezamenlijk een afspraak in om de lichtreclame te komen plaatsen.

 

Meer dan 1.000 ondernemers waren u al voor:

Qmusic Autoreclame Carwrap Jeep Renegade Marle MoerkapelleHoliday Inn Autoreclame Carwrap Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Porsche Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Spelersbus FC Utrecht Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Cannabis Energy Drink Marle Moerkapelle

 

Welke lichtreclames verzorgt Marle?

  • lichtbakken
  • led-reclameborden
  • verlichte doosletters / lichtletters 
  • reclamezuilen met lichtreclame

 

Losse lichtletters oftewel doosletters met led-reclame

Naast led-reclameborden kunt u kiezen voor losse lichtletters. Anders dan in een onverlichte doosletter, worden lichtletters voorzien van een led. Lichtletters worden meestal aan de gevel of op het dak van het bedrijfspand gemonteerd. Deze verlichte doosletters zijn in alle lettertype beschikbaar. Ook sierlijke letters? Ja dus! Vanzelfsprekend kunnen we uw bedrijfslogo ook produceren en verlichten met led-reclame.  

 

Verlichte reclamezuilen 

Een extra optie op onze reclamezuilen is led-verlichting. Een verlichte reclamezuil is het meest effectief op plaatsen met veel voorbijgangers. Denk aan de entree van een bedrijventerrein of een parkeerplaats. Deze vorm van lichtreclame werkt ook goed in combinatie met lichtletters of lichtbakken.

 

Waarom lichtreclame van Marle?

Heeft u al een huisstijl en logo voor uw bedrijf? Dan kunnen we deze terug laten komen in de nieuwe lichtreclame. Nog geen huisstijl? Of wilt u wat anders voor uw lichtreclame? Dan gaan wij met u om de tafel zitten voor een mooi ontwerp. Een pakkende slogan of een sprekend ontwerp zorgen ervoor dat lichtbakken de aandacht trekken. Onze grafische vormgevers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van aansprekende reclame-uitingen. Neem contact op en vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden van lichtreclame.

 

Onze partners. Topwaliteit gegarandeerdeerd.

 

Led-lichtreclame: energiezuinig en gaat lang mee

Of het nu gaat om lichtbakken, led-reclameborden of lichtletters; onze lichtreclame is voorzien van led-lampjes. Led-reclame is tot wel 80% energiezuiniger dan gewone tl-verlichting. Bij Marle gebruiken we alleen led-verlichting met het hoogste aantal branduren. Leds zijn helder van kleur. Dat betekent dat uw bedrijfsnaam ‘s avonds optimaal zichtbaar is. Daarnaast is led-reclame in verscheidende kleuren leverbaar, waardoor elk gewenst effect kan worden bereikt. 

De ontwikkelingen rondom led-verlichting gaan snel. Laat u dan ook professioneel begeleiden. Marle is een erkend signbedrijf en heeft al jaren ervaring met lichtreclame! Met een erkenning door Sibon wordt topkwaliteit led-reclame gegarandeerd.

 

 

 Kostenbesparend         Hoogst aantal branduren         Ontwerp, fabricage & montage

 

Contact