Trek de aandacht met lichtreclame!

Uw merk in de schijnwerpers zetten? Dat kan met lichtreclame, lichtbak reclame en verlichte doosletters. Is uw huidige tl-verlichting toe aan een make-over naar led-lichtreclame? Marle.is al jaren dé expert op het gebied van reclame met verlichting. Lichtreclame met led-verlichting is energiezuinig en een echte blikvanger. Lichtbakken, led-lichtreclameborden en doosletters behoren onder andere tot de mogelijkheden van lichtreclame.

 Reclameborden, lichtbakken en letters!        Hoogst aantal branduren        Ontwerp, fabricage & montage

 

Lichtreclame, lichtbak reclame en doosletters, ons proces:

○ Stap 1: benieuwd naar onze prijs? Laat al uw lichtreclamewensen achter in het contactformulier.
○ Stap 2: u ontvangt binnen 24 uur een prijsopgave die volledig is aangepast op uw voorkeuren.
○ Stap 3: we plannen gezamenlijk een afspraak in om de lichtreclame te komen plaatsen.

 

Lichtreclame prijzen

Omdat lichtreclame maatwerk is, willen wij eerst al uw wensen inzichtelijk hebben. Op deze manier kunnen wij u het beste van dienst zijn en en prijs bepalen.

 

 

Meer dan 1.000 ondernemers waren u al voor:

Qmusic Autoreclame Carwrap Jeep Renegade Marle MoerkapelleHoliday Inn Autoreclame Carwrap Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Porsche Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Spelersbus FC Utrecht Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Cannabis Energy Drink Marle Moerkapelle

 

24/7 in beeld met lichtbak reclame

Naast lichtletters zijn lichtbakken een veelgebruikt lichtreclamemedium. Ze hangen vaak aan de gevels van een bedrijfspand. In andere gevallen staat een lichtbak op de grond. Onze lichtbakreclame wordt op maat gemaakt. Kies bijvoorbeeld uit een recht lichtreclamebord of kies voor lichtbakken met ronde contouren als lichtreclame. Wij passen de vorm volledig aan! 

 

Lichtreclame met doosletters

Verlichte doosletters zjn een vorm van lichtletters. Anders dan in een onverlichte doosletter, worden doosletters voorzien van een led. Doosletters worden meestal aan de gevel of op het dak van het bedrijfspand gemonteerd. Deze verlichte doosletters zijn in alle lettertype beschikbaar. Ook sierletters? Ja dus! Vanzelfsprekend kunnen we uw bedrijfslogo ook produceren en verlichten met led-lichtreclame.  

 

Led-lichtreclame: energiezuinig en gaat lang mee

Of het nu gaat om led-lichtbakken, led-lichtreclameborden, doosletters; onze lichtreclame is voorzien van led-lampjes. Led-lichtreclame is tot wel 80% energiezuiniger dan gewone tl-verlichting. Bij Marle gebruiken we alleen led-lichtreclame met het hoogste aantal branduren. Leds zijn helder van kleur. Dat betekent dat uw bedrijfsnaam ‘s avonds optimaal zichtbaar is. Daarnaast is led-lichtreclame in verscheidende kleuren leverbaar, waardoor elk gewenst effect kan worden bereikt. 

De ontwikkelingen rondom led-verlichting gaan snel. Laat u dan ook professioneel begeleiden. Marle is een erkend signbedrijf en heeft al jaren ervaring met lichtreclame! Met een erkenning door Sibon wordt topkwaliteit led-lichtreclame gegarandeerd.

 

Lichtreclame met verlichte reclamezuilen 

Een extra optie op onze reclamezuilen is led-verlichting. Een verlichte reclamezuil is het meest effectief op plaatsen met veel voorbijgangers. Denk aan de entree van een bedrijventerrein of een parkeerplaats. Deze vorm van lichtreclame werkt ook goed in combinatie met lichtletters of lichtbakken.

 

Waarom lichtreclame van Marle?

Heeft u al een huisstijl en logo voor uw bedrijf? Dan kunnen we deze terug laten komen in een nieuwe lichtreclame en doosletters. We kunnen de lichtreclame ook vormgeven in opvallende lichtbakken. Nog geen huisstijl? Of wilt u wat anders voor uw lichtreclame? Dan gaan wij met u om de tafel zitten voor een mooi ontwerp. Een pakkende slogan of een sprekend ontwerp zorgen ervoor dat lichtbakken de aandacht trekken. Onze grafische vormgevers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van aansprekende reclame-uitingen. Neem contact op en vraag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden van lichtreclame.

Specifiek op zoek naar een lichtreclame leverancier- en mopnteur in de buurt? Voor lichtreclame Rotterdam en Den Haag bent u op het perfecte adres bij Marle. We zijn gevestigd te Moerkapelle, centraal in de Randstad op slechts 20 minuten van Den Haag en Rotterdam. Andere nabijgelegen steden zijn Zoetermeer, Delft, Leiden, Alphen aan den Rijn en Gouda.

 

Onze partners. Topkwaliteit gegarandeerd.

 

 

 Reclameborden, lichtbakken en letters!        Hoogst aantal branduren        Ontwerp, fabricage & montage

Contact