Met gevelreclame bent u altijd duidelijk zichtbaar

Gevelreclame geeft een krachtige uitstraling en maakt uw bedrijfsnaam goed zichtbaar in het straatbeeld. Reclame op gevels is op diverse manieren toepasbaar. Te denken valt aan gevelbelettering met losse doosletters of freesletters. Gevelborden zoals een uithangbord en een gevelbanier. Geveldoeken zijn tevens een veelgevraagde mogelijkheid. De specialisten van Marle creatieve communicatie adviseren u graag!

 

 Gegarandeerd lange levensduur         Altijd passend ontwerp         Volledig ontzorgd  

 

Gevelbelettering: uw bedrijfsnaam met grote letters op het pand

Doosletters zijn uitermate geschikt om uw gevelreclame extra 'body' te geven. De doosletters kunnen geheel naar uw wens gevormd worden en zijn dan ook in nagenoeg alle soorten en maten verkrijgbaar. Ook wel bekend als boxletters, worden deze gevelletters vervaardigd uit aluminium en kunnen we in alle kleuren leveren. Tevens is het mogelijk om verlichte letters in te zetten, zodat uw gevelbelettering extra de aandacht trekt.

Freesletters ofwel laserletters, kunnen in diverse soorten, maten en kleuren gemaakt worden. Wilt u freesletters als communicatiemiddel op uw gevel? Dan heeft u onder meer keuze uit acrylaat, aluminium, geschuimde PVC-letters, RVS- en sandwichmateriaal. Wij adviseren graag welk materiaal het best geschikt is. Deze vorm van gevelbelettering kunnen we voorzien van afstandshouders. Zo worden ze iets van de gevel af gemonteerd. 

 

Gevelreclame prijzen

Voordat we u een scherpe offerte aan kunnen bieden voor gevelreclame, willen we eerst een aantal dingen van u weten. Op deze manier zorgen we er optimaal voor dat we uw doelen echt gaan bereiken! Bel ons of stuur een mail met daarin al uw wensen en de doelen die u wilt bereiken met uw nieuwe gevelreclame.

 

 

Werkwijze gevelreclame:

○ Stap 1: Omschrijft op de offertepagina het soort gevelreclame waarnaar  u op zoek bent.
○ Stap 2: Wij bieden u een passende offerte met passend advies.
○ Stap 3: In no-time uw reclame op de gevel.

 

Ruim 1.000 ondernemers gingen u al voor:

Qmusic Autoreclame Carwrap Jeep Renegade Marle MoerkapelleHoliday Inn Autoreclame Carwrap Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Porsche Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Spelersbus FC Utrecht Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Cannabis Energy Drink Marle Moerkapelle

 

Val extra op met gevelborden

Wilt u een uithangbord laten maken of gevelbanier inzetten? De vormgeving en de plek waar het komt te hangen op uw bedrijfspand zijn belangrijke elementen voor alle typen gevelreclame. Marle helpt u graag zodat uw gevelbord het gewenste effect zal bereiken. Dit doen wij van ontwerp tot productie en montage. Dit soort reclameborden kan van diverse soorten materiaal gemaakt worden. Denk aan forex, acrylaat en bijvoorbeeld dibond.

 

Een fraai geveldoek misschien?

Een spandoek is een voordelige vorm van gevelreclame. Spandoeken printen we in full colour en worden geheel op maat gemaakt. Ze worden op een hoogwaardig PVC-zeildoek geproduceerd en gaan jarenlang mee. Gevelspandoeken zijn ook ideaal bij korte en promotionele acties zoals evenementen, doordat ze eenvoudig vervangbaar zijn. Een spandoek met frame kan als doekframe of als blindframe aan de gevel worden gemonteerd. Bij de blindframe wordt het zeildoek over de frames gespannen waardoor de metalen behuizing onzichtbaar is.

 

Onze partners. Topwaliteit gegarandeerdeerd.

 

De oplossing voor ramen in gevels 

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat uw gevel voornamelijk uit ramen bestaat. De ramen en het vooraanzicht van uw pand zijn uitermate geschikt om een boodschap of uw huisstijl op terug te laten komen. Door middel van een speciaal soort raamfolie is uw gevel al van veraf zichtbaar. De folie wordt aan de binnenzijde geplakt en gaat jarenlang mee. Bovendien zijn de folies in full color te printen en kunt u dus elk gewenste uitstraling creëren. Dit noemen we ook wel raambelettering.

Heeft u interesse in één van bovenstaande mogelijkheden of heeft u iets anders in gedachte? Laat het ons weten! Wij helpen u graag aan een mooie gevelreclame.

 

 

 Gegarandeerd lange levensduur         Altijd passend ontwerp         Volledig ontzorgd  

 

Contact