Altijd succes met een full color wandprint!

Wandprints zorgen voor sfeer en herkenning. Met fotobehang wordt een kale witte wand omgetoverd tot een full color beelddrager. Met de identiteit van uw bedrijf. De muurprints zijn in diverse maten en op diverse materialen te produceren. Denk aan airtex behang en een textielframe met peesdoek. Wilt u ook een zakelijke wandprint van hoogwaardige kwaliteit? Wat voor fotobehang u ook wilt, bij Marle zit u altijd goed! 

✓ Vrijblijvend keus uit ons fotodatabase of eigen ontwerp   ✓ Krachtige kleuren        Inclusief montage

 

Wandprints montage, ons stappenplan:

 Stap 1: stuur uw afbeelding op of laat ons wat ontwerpen! Vermeld eventueel de afmetingen van de wand.
 Stap 2: binnen enkele uren een vrijblijvende offerte + visualisatie van de wandprint in de ruimte.
 Stap 3: we maken een afspraak voor muurbestickering. Vaak is binnen een week uw wandprint geregeld!

 

Wandprints en fotobehang prijzen

Geef uw wensen door en wij berekenen uw prijs van de wandprint. Of maak vrijblijvend een afspraak. Dan kom onze specialist langs voor advies, waarbij de muur wordt opgemeten en de ondergrond van de muur wordt geanalyseerd. Wij helpen bij de keuze van het soort fotobehang. Naadloos fotobehang van airtex of textielframe met peesdoek bijvoorbeeld.

 

 

Meer dan 1.000 klanten gingen u al voor:

Qmusic Autoreclame Carwrap Jeep Renegade Marle MoerkapelleHoliday Inn Autoreclame Carwrap Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Porsche Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Spelersbus FC Utrecht Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Cannabis Energy Drink Marle Moerkapelle

 

Wandprints zijn een waardevolle aanvulling op uw uitstraling

Naadloos fotobehang met een sfeervolle of inspirerende afbeelding kan een waardevolle aanvulling op de uitstraling van uw bedrijf zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld de entree van uw bedrijfspand een stijlvolle look meegeven. Kantoorruimtes kunnen genieten van een betere werksfeer dankzij kantoor behang. Restaurants kunnen een betere beleving meegeven aan hun bezoekers. Een wandprint is een aantrekkelijke manier van wannddecoratie!. 

Een wandprint is er in vele soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een muurprint of fotowand in diverse afmetingen. Een prachtig textielframe met peesdoek of fotobehang met een full color wandprint. Dankzij moderne technieken zijn de mogelijkheden zeer uiteenlopend. U kunt kiezen voor de uitvoering die past bij de stijl en aard van uw bedrijf. Weet u nog niet wat voor print u wilt? Wij denken graag met u mee. Onze fotograaf kan tevens bij u op locatie komen om foto`s te maken welke we vervolgens als decoratie en reclame kunnen ophangen. Bekijk ons portfolio voor enkele voorbeelden. 

 

Textielframe met peesdoek. Ook handig bij verwisselbare beelden!

Bij beurzen, winkelpresentaties en in kantoorinterieurs worden textielframes met peesdoeken breeds ingezet als decorstuk. Ze kunnen aan de wand gemonteerd worden of als losstaande fotowand functioneren. Een mooie bijkomstigheid is dat de peesdoek verwisselbaar is voor een ander fotodoek Zo kunt u op eenvoudige wijze het interieur veranderen. Ook ideaal bij tijdelijke reclamecampagnes. Onze peesdoeken zijn vrij van plooien en de kleuren zijn kraakhelder. Bij Marle bent u altijd gegarandeerd van een strak design! Elk ontwerp is mogelijk. Ook als u op zoek bent naar fotopanelen of reclameborden voor binnen. We kunnen het textielframe met peesdoek voorzien van ledverlichting voor een nog sensationeler beeldeffect. 

 

Onmogelijk? Niet bij Marle!

Wij zijn als allround grafisch specialist zeer ervaren in het maken van een professionele muurprints op maat. Van hoogwaardige kwaliteit met een sterke sfeerverhogende of promotionele werking. Onmogelijk is een woord dat wij niet kennen. Wij leveren hoogwaardige full color wanddecoratie die volledig aan uw kritische wensen en eisen voldoet. Informeer direct wat wij voor u kunnen betekenen!

 

 

✓ Vrijblijvend keus uit ons fotodatabase of eigen ontwerp   ✓ Krachtige kleuren        Inclusief montage

Contact