Ervaar de kracht en het gemak van roll-up banners!

Roll-up banners, ook wel rolbanner of een reclame banner genoemd, zijn een ideale manier om uw bedrijf tijdens een event, presentatie of beurs te promoten. Ook zijn roll-up banners zeer geschikt om in uw bedrijf op te stellen. Bijvoorbeeld in uw ontvangstruimte of showroom. Ervaar de kracht en het gemak van een roll-up banner en informeer direct wat wij voor u kunnen betekenen!
 

Krachtige voorbeelden? Bekijk ons portfolio!

 

Scherp geprijsd, snel geleverd

Roll-up banners zijn er in diverse maten en worden altijd in full colour en op hoogwaardige kwaliteit gedrukt. Wij produceren de roll-up banner in eigen huis en daarom hebben wij zeer scherpe prijzen en kunnen we snel leveren. 

Hier afgebeeld ziet u het meest gangbare roll-up banner model.

Specificaties
Breedte (cm): 60, 80, 85, 100, 120, 150
Hoogte (cm): 200
Gewicht: 2.5kg (80cm)
Kleur: Zilver
Optioneel: Verlichting
Overig: inclusief GRATIS handige draagtas. 
 
 

Naast dit model kunnen wij nog diverse andere modellen leveren. Wat dacht u van A4 en A3? Een prachtig tafelmodel voor een presentatie op beperkte kantoorruimte. Meer info? Neem contact op! 
 

 

 

 

 

Mobiele presentatie

Bij de roll-up banners ontvangt u gratis een handige draagtas waardoor de banners makkelijk zijn mee te nemen naar presentaties op locatie. Heeft u nog geen ontwerp van de banner? Geen probleem. Onze grafische afdeling is gespecialiseerd in het ontwerpen van een banner die iets toevoegt aan uw presentatie.
 

Eerst maken we een visual van de roll-up banner en als deze naar wens is gaan we over toto productie. De banners worden in eigen huis geproduceerd waardoor we snel kunnen leveren. Dus heeft u een roll-up banner met spoed nodig? Informeer direct. In de meeste gevallen kunnen we deze binnen enkele dagen of zelfs morgen al leveren!

Contact