Raamfolie

Raamfolie is een middel om uw bedrijfspand kleur en sfeer te geven, terwijl u tegelijkertijd uw boodschap uitdraagt. Glasfolie maakt een professionele indruk en het werkt tegelijkertijd inspirerend. Raamfolie kan worden aangebracht op alles wat van glas gemaakt is, zoals binnenwanden en buitenramen. Met deze vorm van raamdecoratie op glas, kan er nog steeds door het glas heen gekeken worden. Toch is er een kleur of een boodschap op aangebracht die de aandacht trekt en vasthoudt. 
 

Onze raamfolies spreken voor zich!
 

Raamfolie: de sleutel tot succes

Er zijn verschillende mogelijkheden met raamfolie. Zo zijn er folies die het zicht beperken of helemaal tegengaan. Deze folies zorgen voor privacy. Er zijn ook folies die de warmte en de zon buiten houden. Deze speciale folies die tevens UV straling buiten houden worden zonwerende raamfolies genoemd. Dan zijn er natuurlijk ook de glasfolies die we full colour kunnen printen. Elk gewenste boodschap of uiting kunnen we hier mee creëren. Marle levert u raamdecoratie waarmee u een blijvende indruk achterlaat. Bij iedereen die uw pand betreedt. Een goede eerste indruk vormt immers de sleutel tot succes voor uw bedrijf.
 

 

"Denk groots, dan zorgen wij
dat uw ideeën gerealiseerd worden."

 

Enkele raamfolies:

Raamfolie zonwerend
Als u een eigen bedrijf heeft, weet u dat de kosten van uw energierekening flink kunnen oplopen. Dit is vooral te wijten aan de airco die in de zomermaanden steeds maar aan staat. Wij bieden u de oplossing. Onze zonwerende raamfolie houdt de zon tegen, die vanuit alle hoeken de ramen van uw gebouw binnenvalt. Onze speciale raamfolie is zonwerend en kent daarnaast vele voordelen.

Raamfolie veiligheidsfolie
Veiligheidsfolie biedt diverse voordelen waar u als ondernemer van wilt kunnen profiteren. Veiligheidsfolie heeft tevens brandvertragende kwaliteiten. Bij glasbreuk, ongeacht de oorzaak, houdt de veiligheidsfolie het glas bijeen. De veiligheidsfolie beschermt tegen de negatieve invloeden van uv-straling en maakt het glas sterker. Toch blijft het glas helder. Kortom, veiligheidsfolie biedt u aantrekkelijke voordelen.

Raamfolie anti-inbraak
Als ondernemer moet u niet denken aan inbraak, en dit betekent dat u zoekt naar een effectieve manier om dit te voorkomen. Marle levert u anti inbraakfolie van hoogwaardige kwaliteit. Deze anti inbraakfolie draagt bij aan een goede bescherming van de eigendommen binnen het bedrijfspand. Als SI'BON erkend en 3M gecertificeerd signbedrijf kunnen wij u overigens ook van dienst zijn met de meest uiteenlopende andere oplossingen, binnen en buiten. Denk hierbij aan antislip oplossingen en vloerbelijning van professionele kwaliteit.

 

Specialist in meedenken

Marle is gespecialiseerd in zowel het ontwerp als de productie van uiteenlopende producten. Wij denken graag met u mee. Voor creatieve oplossingen. Of het nu om raamfolie of andere reclame-uitingen gaat. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Ook kunnen we voor u een offerte opstellen.

Tevens voorzien wij ook particuliere woningen van raamfolies, bijvoorbeeld zonwerende raamfolies. Neem direct contact met ons op, en laat u informeren wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot raamfolie.

 

Contact