Raamfolie en etsfolie voor bedrijven

Nieuwe panden worden steeds vaker opgeleverd met grote aantallen ramen en glazen tussenwanden. Personeel voelt zich het prettigst in een omgeving met veel daglicht. Daarnaast bevordert het een open bedrijfscultuur. Etsfolie decoreert en creëert privacy. Deze lichtdoorlatende folie behoudt de kracht van daglicht. Een andere optie om het interieur te verfraaien is decoratie raamfolie. Met anti-inkijk finish en transparant. Raamfolie laten aanbrengen? Ontdek ook hoe u kan besparen en beschermen met onze zonwerende- en veiligheidsfolies.

 Voor elk glastype de perfecte raamfolie       Krachtige kleuren         Uitstekende kleefkracht

 

Raam- en etsfolie, hoe gaan wij te werk?

○ Stap 1: graag horen wij al uw wensen voor raamfolie!
○ Stap 2: binnen enkele uren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave.
○ Stap 3: we maken gezamenlijk een afspraak om de raamfolie te komen plaatsen.

 

Wat kost raamfolie of etsfolie?

We hebben geen standaardprijzen voor raamfolie en etsfolie. Dit hangt namelijk helemaal af van wat u in gedachte heeft. Vertel ons daarom zo veel mogelijk, zodat wij een passende offerte kunnen maken. 

 

 

Meer dan 1.000 klanten gingen u al voor:
Qmusic Autoreclame Carwrap Jeep Renegade Marle MoerkapelleHoliday Inn Autoreclame Carwrap Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Porsche Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Spelersbus FC Utrecht Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Cannabis Energy Drink Marle MoerkapelleDecoratie raamfolie stylet uw interieur

Raamfolie is een middel om uw bedrijfspand meer kleur en sfeer te geven. In tegenstelling tot etsfolie kunnen we deze folie transparant maken en unieke versiersels fabriceren, Glasfolie maakt een professionele indruk en het werkt tegelijkertijd inspirerend. Marle levert raamfolie op maat, waarmee u altijd een blijvende indruk achterlaat. Volledige raambestickering geeft het grootste wow-effect.

 

Glasfolies met besparende en beschermende voordelen

Raamfolies zijn multifunctioneel. Naast de decoratieve eigenschappen, die zorgen voor extra comfort en privacy, kunnen ze bedrijfskosten helpen te drukken. Zonwerende folie reflecteert de zonkracht en zorgt ervoor dat de tempratuur tot wel 8 graden afneemt. In de winter werkt deze folie juist isolerend. Ga voor zonwerende raamfolie en bespaar op airco- en stookkosten. Daarnaast beschermt zonwerende folie tegen uv-straling. Dit gaat verkleuring van het kantoorinrichting tegen. Uw interieur gaat hierdoor langer mee.

Veiligheidsfolie biedt diverse voordelen waar u als ondernemer zeker van wilt profiteren. Het werkt brandvertragend, verstevigt glas en voorkomt dat scherven door de hele ruimte vliegen bij glasbreuk. Met andere woorden, het zorgt voor een veiligere omgeving. Inbraakwerende folie draagt ook bij aan een verbeterde veiligheid. Inbraakwerende raamfolie is in vergelijking tot normaal glas, erg lastig kapot te slaan. Wanneer inbrekers weerstand ervaren, verkiezen zij liever het hazenpad. Met deze veiligheidsfolie is uw inboedel is extra beschermt. 

 

Specialist in unieke raam- en etsfolies

Marle is gespecialiseerd in zowel het ontwerp als de productie van uiteenlopende producten. Wij denken graag met u mee. Voor creatieve oplossingen. Of het nu om raamfolie of andere reclame-uitingen gaat. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. Ook kunnen we voor u een offerte opstellen.

Raamfolie laten plaatsen? Neem direct contact met ons op. We geven vrijblijvend advies over raamfolie en etsfolie.

 

Onze partners. Topkwaliteit gegarandeerd.

 

 

 Voor elk glastype de perfecte raamfolie       Krachtige kleuren         Uitstekende kleefkracht

Contact