Waarom autoruiten blinderen?

U wilt meer privacy in de auto? Uw kinderen beter beschermen tegen schadelijke UV-straling? Heeft u wel eens gedacht aan het blinderen of tinten van uw autoramen? Wij hebben de belangrijkste redenen en voordelen van het blinderen van autoruiten samengevat in een top 7.


Voorbeelden van blinderen in ons portfolio!


We geven u 7 redenen 

Het blinderen of tinten van uw autoruiten vraagt om de nodige vakkennis en deskundigheid. Bij Marle hebben we deze kennis. We hebben ons de laatste jaren steeds verder gespecialiseerd in het blinderen en tinten van autoruiten. Hierdoor hebben we ruime ervaring en is uw auto in goede handen. 

1.    Veel mensen kiezen voor het blinderen van hun autoruiten om 1 reden: de uitstraling. Geblindeerde autoruiten zorgen voor een stijlvolle en chique uitstraling.
2.    Geblindeerde autoruiten zorgen voor privacy. Voor de inzittende maar ook voor waardevolle spullen. Afhankelijk van de lichtdoorlaatbaarheid van de folie kan er niet of nauwelijks door de ruiten heen gekeken worden.
3.    Geblindeerde ruiten verminderen de schittering van de zon en dit scheelt dus een hoop zichtirritaties. Veel mensen kiezen dan ook voor een zonnestrook op de voorruit om hinder van laagstaande zon tegen te gaan.
4.    Zonwerende folies hebben een UV filter waardoor 99% van de schadelijke UV-straling niet doorkomt. Wel zo veilig voor uzelf en uw kinderen! Daarnaast zal het minder heet in de auto zijn en het interieur zal een stuk minder snel verkleuren.
5.    De zonwerende folies zijn scherfbindend waardoor er bij een ongeluk tot wel 10 keer minder rondvliegend glas is.
6.    Getinte ruiten werken inbraakwerend. Inbrekers kunnen niet of nauwelijks door het glas heen kijken. De folie houdt daarnaast het glas bij elkaar indien er een poging tot inslaan wordt gedaan. Een eventuele inbreker zal hierdoor meer tijd nodig hebben waardoor een geblindeerde auto minder snel doelwit zal zijn.
7.    Geblindeerde ruiten zorgen voor een koelere auto. Omdat het minder heet is in de auto zal de airco ook minder aanstaan, wat weer zal leiden tot besparing van brandstof.

Wilt u geblindeerde autoruiten? Neem contact met ons op en maak direct een afspraak. Bij Marle zijn we flexibel, voordelig en leveren we de kwaliteit die u verwacht. Bovendien krijgt u 3 jaar garantie. Bekijk snel onze actuele prijzen! Heeft u ons blog al gelezen over blinderen volgens wetgeving? Bij Marle geven we u graag de garantie een kwaliteitsproduct te leveren.
 

 

 

Prijzen per ruit

Soort Ruit Prijs
Achterportierruit (draairuit)  € 50,- 
Achterportierruit (draairuit) + Kleine Ruit   € 60,- 
Vaste zijruit < 50 cm   € 45,- 
Vaste zijruit >50 cm  € 60,- 
Vaste zijruit bus  € 60,- 
Achterruit   € 100,-  tot € 115,-
Voorportierruit (draairuit)  € 65,- 
Voorruit  € 165,-

 

Contact