Waarom autoreclame?

Let maar eens op. Overal ziet u auto`s en vrachtwagens met reclame rijden. Het is dan ook één van de meest voorkomende soorten van reclame. En dat is niet voor niks. Maar waarom is autoreclame zo populair? Wij hebben de belangrijkste redenen en voordelen voor u samengevat.


Bekijk opvallende autobelettering in ons portfolio!


Autobelettering in 9 redenen

1. Autobelettering heeft gemiddeld 160.000 contactmomenten per maand. Dat zijn bijna 2 miljoen impressies per jaar!

2. Helaas staan we met z`n allen veel in de file. Maar juist in de file is autoreclame erg effectief. Vooral de achterruit en de achterzijde van de auto zijn opvallende plaatsen voor auto- of vrachtwagenbelettering.

3. Autobelettering vraagt een eenmalige investering die vervolgens jarenlang meegaat. Relatief gezien is autobelettering goedkoop vergeleken met andere reclamemethodes, zoals drukwerk of relatiegeschenken.

4. Met autoreclame bereikt u uw doelgroep in de regio waarin u actief bent.

5. Een goede autoreclame wordt over het algemeen beter en langer onthouden dan bijvoorbeeld een reclamefolder of poster.

6. Autobelettering is compleet op maat leverbaar. Bijna alles is mogelijk. Denk aan kleurencombinaties, letters en overgangen. Ook maakt het niet uit of alleen de auto of ook de ramen beletterd moeten worden. Met de specifieke folies kan elk oppervlak van uw voertuig beletterd worden.

7. Autoreclame kan ook in de vorm van magneetstickers. Op deze manier kunt u zelf bepalen wanneer u met autoreclame rijdt. De magneten zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Voor bijvoorbeeld privégebruik kunt u de stickers verwijderen.

8. Autoreclame zorgt voor herkenning, bijvoorbeeld als u bij uw klanten het terrein op komt rijden. Bovendien ziet autobelettering er professioneel uit en informeert het.

9. Autoreclame kan ook in de vorm van carwrappen. Uw auto wordt dan helemaal ingepakt met folies. Deze manier van autoreclame is duurzamer én goedkoper dan het laten spuiten van uw voertuig. Bovendien wordt de lak beschermd door de folie en is de lak nog als nieuw zodra de folie verwijderd wordt.

Wilt u autobelettering voor uw auto, bus of vrachtwagen? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Contact