Magneetstickers, ideaal voor tijdelijke reclame.

Maakt u gebruik van een huurauto of leaseauto? Of wordt de bedrijfswagen ook voor privé doeleinden gebruikt? Met bedrukte magneetstickers kunt u zelf bepalen wanneer u met reclame rijdt. De stickers zijn gemakkelijk aan te brengen of te verwijderen. En gaan zeer lang mee. Laat Marle uw magneetstickers maken. Wij maken de reclame-uiting die u voor ogen heeft.Zelf bepalen

Magneetstickers zijn ideaal voor tijdelijke promoties. Ze zijn full color te printen en wij kunnen ze in alle mogelijke soorten en maten leveren. De magneetstickers zijn van een hoge kwaliteit en worden gelamineerd met een beschermende laag. Dus bepaal zelf wanneer u met reclame op uw auto rijdt en bestel direct uw magneetstickers. Met magneetreclame op uw auto wordt u gezien. Alleen op de momenten dat u het wilt!

Iets minder tijdelijk maar minstens zo professioneel is autoreclame. Nog zo'n specialisatie binnen Marle! En wat te denken van autoruiten blinderen, vrachtwagenreclame of druk- en printwerk? Marle, niet voor niets uw print & sign leverancier!

Contact