Auto wrappen voor een exclusieve look en lakbescherming

Laat uw auto wrappen en verhoog de exclusiviteit van uw wagen. Voorbijgangers zullen uw merk vanaf nu nog beter onthouden. Auto wrappen, ook wel carwrapping genoemd, heeft nog een groot voordeel. Het beschermt de lak, wat resulteert in een hogere restwaarde van de auto. Of het nou gaat om full color auto wraps, bus wrappen, spiegels, dak wrappen of auto striping. Auto laten wrappen? Bij Marle bent u verzekerd van uitstekend resultaat.

max-width: 100%

 3M gecertificeerd         Goedkoper dan auto's overspuiten        Specialist in auto wrappen voor bedrijven!

 

Auto wrappen, onze werkwijze:

○ Stap 1: kies uw autowrap: één kleur, kleurenprint of wilt u een extra beschermde carwrap?
○ Stap 2: u ontvangt een offerte voor auto wrappen of bus wrapping.
○ Stap 3: we plannen samen een afspraak in voor bestickering op locatie of in onze werkplaats.

 

Auto wrappen prijzen

 

Bus wrappen prijzen

 

Meer dan 1.000 klanten gingen u al voor:

Qmusic Autoreclame Carwrap Jeep Renegade Marle MoerkapelleHoliday Inn Autoreclame Carwrap Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Porsche Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Spelersbus FC Utrecht Marle MoerkapelleAutoreclame Autobelettering Carwrap Cannabis Energy Drink Marle Moerkapelle

 

Auto laten wrappen: eindeloos veel mogelijkheden met carwrapping 

Bij auto wrappen wordt het gehele voertuig als het ware ingepakt met autofolie. De folie is flexibel en kan iedere vorm aannemen door deze te verwarmen. Auto laten wrappen? Bij Marle bent u verzekerd van echte kwaliteitsfolies. Dit zijn de meest hoogwaardige folies waarmee auto’s beplakt kunnen worden. Zo kunnen we de folies in full color uitvoeren of kan er gekozen worden uit een standaard kleur. Auto-onderdelen kunnen ook los worden gewrapt. Dak wrappen is bijvoorbeeld erg populair. Er zijn dus erg veel mogelijk om te auto wrappen. 

De carwrap folies zijn beschikbaar in diverse tinten en kleurbewerkingen, zoals metallic, mat en carbon look. Ook zijn er specifieke wraps die extra bescherming kunnen bieden voor uw bedrijfswagen. Een extra beschermende folie is anti-steenslag folie. Deze autofolie voorkomt schade door het te beschermen tegen steenslag en krassen

 

Auto wrappen kleuren en opties:

Eén kleur auto wrappen: honderden kleurfolies en diverse texturen.
Bijvoorbeeld mat zwart, brushed steel, chrome of carbon.

Kom gerust eens langs om de ideale kleur uit te zoeken uit ons assortiment!
 Geeft uw auto een unieke uitstraling.


Kleurenprints auto wrappen: afgedrukt op onze eigen printers.
Bijvoorbeeld camo print.

Lever uw eigen ontwerp aan of laat Marle uw ontwerp verzorgen.
 Ideaal voor promotionele doeleinden of voor een premium design voor uw wagen.


Extra beschermende car wraps: transparante autofolie.
Bijvoorbeeld de motorkap of bumpers.

Anti-steenslagfolie / Paint protection films
 Beschermt de lak en verhoogt de restwaarde van uw auto.

 

Dak wrappen, spiegels, auto striping en andere detailwraps

Bij Marle kunt u naast een volledige auto- of bus wrapping er ook voor kiezen om losse auto-onderdelen te beplakken met auto wrap folie. Auto dak wrappen bijvoorbeeld. Of laat de spiegels of bumper wrappen als exclusief detail voor uw wagen.Detailwraps zijn functioneel wanneer je specifieke delen op de auto wilt beschermen. Zo is de motorkap een van de gevoeligste plekken voor steenslagschade. Een ander voorbeeld is auto striping. Racestrepen en viperstrepen geven elk rijtuig een sportieve look! 

 

Zakelijke carwrapping, ook ontwerp mogelijk!

Op zoek naar een extra opvallende autoreclame? Wij zijn gespecialiseerd in auto wrappen voor bedrijven! Dit betekent dat uw bedrijfswagen bij ons altijd in goede handen is. Marle is een full-service bureau. Dit betekent dat we naast de autowrapmontage nog veel meer voor u kunnen betekenen. Veel van onze klanten komen langs voor een consult met onze grafische vormgevers. Zo wordt het ontwerp altijd precies naar wens gemaakt. Een orgineel idee in gedachte maar hulp nodig bij het ontwerp? De grafische studio staat vrijblijvend tot uw beschikking. Complete bestickering voor wagenparken, personenwagens en bus wrapping. De meest voorkomende modellen? Transporter, Vito, Vivaro, Sprinter en caddy wrappen.

 

Auto wrappen voor particulieren

Wij carwrappen steeds meer auto`s voor particulieren. Mat grijs, mat zwart en camouflageprint zijn momenteel trends voor de consumentenmarkt. De mogelijkheden en technieken zijn de laatste jaren dusdanig verbeterd dat carwrappen ook aantrekkelijk is voor particulieren. Een auto beplakken met folie is een stuk goedkoper en duurzamer is dan een auto spuiten. Auto wrappen geeft auto’s een uiterst exclusieve uitstraling. Ook voor specefieke delen van de auto, zoals met dak wrappen.

Tevens biedt het op lange termijn goede bescherming voor uw lak. Op den duur kunt u de auto voor een hogere waarde verkopen dan wanneer de auto zou zijn overgespoten.Wilt u meer weten over hoe het auto laten wrappen te werk gaat? Over autoreclame of misschien wel autoruiten blinderen? Of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Wij berekenen direct uw prijsAuto wrappen Rotterdam of Auto wrappen in Den Haag? Onze werkplaats ligt erg centraal in de Randstad. Op slechts 20 minuten rijden bent u al in onze werkplaats te Moerkapelle. Andere plaatsen die in de buurt liggen zijn Gouda, Delft, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn en Leiden. Laat Marle uw carwrapping verzorgen!

 

Lakbescherming en andere voordelen van auto wrappen

Een voordeel van carwrapping is dat het eenvoudig weer te verwijderen is. Het is dus uitermate geschikt voor tijdelijke projecten. Doordat de folies geschikt zijn om te printen kunnen nagenoeg alle kleuren en effecten gecreëerd worden. De autofolies zijn van stevig vinyl waardoor het lang meegaat en de originele autolak beschermt. Behalve 3M Preferred Car Wrapper zijn we ook 3M gecertificeerd signmaker én SI'BON erkend.

 

Onze partners. Topkwaliteit gegarandeerd.

 

 

 3M gecertificeerd         Goedkoper dan auto's overspuiten         Specialist in auto wrappen voor bedrijven!

Contact