Gevelreclame

Om een bedrijfspand extra uitstraling en herkenning te geven is gevelreclame een mooie en efficiënte manier. Gevel reclame is er in diverse mogelijkheden en kan op diverse mogelijkheden toegepast worden. Bij Marle zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van alle soorten gevel reclame.
 

     
  Gegarandeerd een lange levensduur   Altijd een passend ontwerp   Van ontwerp tot plaatsing volledig ontzorgt

 

 

Gevelreclame in vele soorten en maten

Onderstaand mogelijke soorten van gevelreclame die veel toegepast worden. Heeft u andere wensen op gebied van gevelreclame? Neem contact met ons op! Met onze jarenlange ervaring en vakkundig personeel kunnen wij elke mogelijke gevelreclame realiseren.
 

Gevelreclame in beeld

Doosletters
Doosletters zijn uitermate geschikt om uw gevelreclame extra 'body' te geven. De doosletters kunnen geheel naar uw wens gevouwen worden en zijn dan ook in nagenoeg alle soorten en maten verkrijgbaar. Doosletters worden vervaardigd uit aluminium en we kunnen ze in alle kleuren leveren. Tevens is het mogelijk om de letters te voorzien van verlichtingssystemen, zodat het uw gevelreclame extra kracht meegeeft.

Freesletters
Frees of laserletters en kunnen in diverse soorten, maten en kleuren gemaakt worden. Wilt u freesletters als gevelreclame dan heeft u onder meer keuze uit acrylaat, aluminium, geschuimd PVC, RVS en sandwich materiaal. Wij adviseren graag welk materiaal voor uw gevelreclame het meest geschikt is. De freesletters kunnen we voorzien van afstandshouders. Zo worden ze iets van de gevel af gemonteerd. De freesletters krijgen een extra gaaf en opvallend effect als we ze voorzien van LED verlichting.

Spandoeken
Een spandoek in een frame is een voordelige maar prima mogelijkheid voor gevelreclame. De spandoeken printen we in full colour en worden geheel naar eigen wens ingevuld. Ze worden op hoogwaardig pvc zeildoek geproduceerd en gaan jarenlang mee. Het spandoek wordt in een aluminium frame gehangen en aan de gevel gemonteerd. Een voordeel van een spandoek in frame als gevelreclame is dat het spandoek gemakkelijk vervangen kan worden. Hierdoor kan er gemakkelijk voor een andere reclame-uiting gekozen worden.


"Elk gewenste uitstraling kunt u hiermee creëren."
 

Reclameborden
De vormgeving en de plek waar het komt te hangen zijn belangrijke elementen voor een reclamebord dat opvalt. Marle helpt u graag zodat uw gevelreclame in de vorm van een reclamebord het gewenste effect zal bereiken. Dit doen wij van het ontwerp tot de productie en montage. Een reclamebord kan van diverse soorten materiaal gemaakt worden, denk aan forex, acrylaat en dibond. Informeer direct naar de mogelijkheden voor uw eigen reclameborden.


Maak nu een afspraak bij Marle
 

Bestickering

De ramen en de gevel van uw pand zijn uitermate geschikt om een boodschap of uw huisstijl op terug te laten komen. Door middel van raambelettering en raambestickering. Ramen kunnen we voorzien van een speciaal soort raamfolie. De folie wordt aan de binnenzijde aangebracht en gaat jarenlang mee. Bovendien zijn de folies in full colour te printen. U kunt dus elk gewenste uitstraling creëren. 

Marle is gespecialiseerd in het aanbrengen van zonwerende-, veiligheids-, en privacy raamfolies met promotionele doeleindes. Ook is de gevel te beplakken met een speciaal soort vinyl folie. Ook deze folie is full colour te printen en kunnen we in alle mogelijke vormen uitsnijden. Neem direct contact met ons op voor aansprekende gevelreclame!

Heeft u interesse in één van bovenstaande mogelijkheden of heeft u iets anders in gedachte voor uw gevelreclame? Laat het ons weten! Wij helpen u graag aan een mooie gevelreclame.

Vraag vrijblijvend advies!

Heeft u een vraag?

Contact