Vrachtwagenreclame: Maak van uw vrachtwagen een mobiel billboard

Heeft u vrachtwagens rondrijden en denkt u aan vrachtwagenreclame? Met onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van vrachtwagenreclame en -belettering zeggen wij DOEN! Reclame op een vrachtwagen is uitermate geschikt om uw merk, product of bedrijf te promoten. En heeft vele voordelen. Wij hebben jarenlang ervaring in het beletteren van vrachtwagens, aanhangwagens, trucks etc.
 

Klik op de afbeelding voor onze actuele prijzen

 

Verpletterende indruk met vrachtwagenreclame

Door gebruik te maken van full color prints, maken we uw vrachtwagen tot een indrukwekkend mobiel billboard. Die een verpletterende indruk achterlaat. Wilt u het liever simpel en zakelijk houden en bijvoorbeeld alleen uw bedrijfsgegevens op uw voertuig hebben? Ook hierin staan wij tot uw dienst. Wij denken graag met u mee. Bekijk voor inspiratie ook eens onze prachtige projecten in het portfolio! 

Heeft u nog geen ontwerp? Geen probleem. Onze grafische afdeling is gespecialiseerd in het ontwerpen van doeltreffende reclame-uitingen. Wij maken altijd eerst een visual van uw gewenste ontwerp. Pas als u akkoord bent, gaan wij over tot productie en montage. Voor elk reclameproject weten wij een uniek design te maken zodat iedere vrachtwagenreclame of autoreclame een succes wordt!
 

Verzekerd van service en kwaliteit

Marle creatieve communicatie is een door SI`BON erkend signbedrijf en werkt uitsluitend met kwaliteitsfolies van 3M. U bent dus verzekerd van kwaliteit en service. Of het nu gaat om een enkele vrachtwagen of een heel wagenpark, belettering op uw cabine of de hele truck, met ons bent u verzekerd van succes!

Bent u benieuwd naar ons werk? In ons portfolio vindt u enkele voorbeelden van vrachtwagenreclame. Ervaar zelf de kracht van reclame. Vraag direct een offerte aan en laat uw vrachtwagen beletteren door Marle!
 

Onze partners. Topkwaliteit gegarandeerd.
 
 
Deze klanten gingen u voor:
 

 

Heeft u een vraag?

Contact