Auto wrappen als promotiemateriaal

Auto wrappen, ook wel carwrapping genoemd, wordt voornamelijk toegepast om bedrijfsvoertuigen te bestickeren. Wij hebben door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om auto`s wrappen. Voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden. Laat uw auto dus wrappen door Marle.


Eindeloos veel mogelijkheden met carwrappen

Bij wrappen wordt het voertuig als het ware met folies ingepakt. De folies zijn flexibel en kunnen iedere vorm aannemen door deze te verwarmen. Bij Marle werken we uitsluitend met folies van 3M. Dit zijn de beste folies waarmee gewerkt kan worden. De mogelijkheden voor carwrappen zijn eindeloos. Zo kunnen we de folies in full color printen of kan er gekozen worden uit een standaard kleur. De folies zijn van stevig vinyl waardoor het lang meegaat en de originele autolak beschermt wordt. Omdat we behalve 3M Preferred Car Wrapper ook 3M gecertificeerd signmaker én SI'BON erkend zijn, is uw carwrap bij ons in goede handen!
 


Een andere voordeel van carwrapping is dat het gemakkelijk te verwijderen is. Het is dus uitermate geschikt voor tijdelijke projecten. Bovendien is het goedkoper dan een auto te laten spuiten. Doordat de folies geschikt zijn voor printen kunnen nagenoeg alle kleuren en effecten gecreëerd worden. De vinyl folies die gebruikt worden bij het wrappen van je auto zijn stevig en krasbestendiger dan autolak! Bekijk ook eens enkele voorbeelden van carwrapping.

Duurzaam maar niet duur

De mogelijkheden en technieken zijn de laatste jaren dusdanig verbeterd dat carwrappen ook aantrekkelijk is voor particulieren. Zeker omdat het een stuk goedkoper en duurzamer is dan een auto laten spuiten. Wij wrappen steeds meer auto`s voor particulieren. Matzwart is momenteel bijvoorbeeld een populaire kleur voor de consumentenmarkt.

Wilt u meer informatie over auto wrappen? Over autoreclame of misschien wel autoruiten blinderen? Of wilt u een offerte ontvangen? Informeer direct!

 

Onze partners. Topkwaliteit gegarandeerd.


Deze klanten gingen u voor:

 

Heeft u een vraag?

Contact