Auto wrappen voor een exclusieve look en lakbescherming

Laat uw auto wrappen en verhoog de exclusiviteit van uw wagen. Voorbijgangers zullen uw merk vanaf nu nog beter onthouden. Auto wrappen, ook wel carwrapping genoemd, heeft nog een groot voordeel. Het beschermt namelijk de lak wat resulteert in een hogere restwaarde van de auto. Daarnaast is een auto laten wrappen goedkoper dan overspuiten. Of het nou gaat om full color auto wraps, autodak wrappen of auto striping. Uw auto laten wrappen? Bij Marle creatieve communicatie bent u verzekerd van uitstekend resultaat.

 

Auto wrappen prijzen

    *Deze auto wrap prijzen zijn vanaf prijzen en exclusief 21% BTW

  3M gecertificeerde carwrapper

  goedkoper dan auto's overspuiten

  zakelijke én particuliere autowraps

Maak nu een afspraak bij Marle

 

Eindeloos veel mogelijkheden met carwrapping

Bij wrapping wordt het gehele voertuig als het ware ingepakt met autofolie. De folie is flexibel en kan iedere vorm aannemen door deze te verwarmen. Bij Marle werken we uitsluitend met folies van 3M. Dit zijn de meest hoogwaardige folies waarmee auto’s beplakt kunnen worden. Zo kunnen we de folies in full color wraps uitvoeren of kan er gekozen worden uit een standaard kleur. De carwrap folies zijn beschikbaar in diverse tinten en  kleurbewerkingen, zoals metallic, mat en carbon look. Ook zijn er specifieke wraps die extra bescherming kunnen bieden voor uw bedrijfswagen. Een extra beschermende folie is anti-steenslag folie. Deze autofolie voorkomt schade door het te beschermen tegen losvliegende steentjes op de weg.

 

Stap 1: Eén kleur, kleurenprint of extra beschermd carwraps? Welke Kleur? Geef uw keuzes door + zoveel mogelijk informatie over uw auto. (Autotype, merk, bouwjaar, huidige kleur). Meld eventueel alleen het desbetreffende auto-onderdeel dat u wilt laten wrappen.
Stap 2: U krijgt een offerte over uw autowrap
Stap 3: We plannen samen een afspraak in voor auto bestickering op locatie of in onze werkplaats

 

1 Kleur auto wrappen - Honderden kleurfolies in diverse texturen,
bijvoorbeeld brushed steel rood

- Matt
- Metallic
- Gloss
- Gloss Sparkle 
- Chrome
- Satin
- Carbon
- Brushed Steel
- Pearl

- Kom gerust eens langs om de ideale kleur uit te zoeken in ons assortiment!
 Geeft uw auto een zeldzame uitstraling

Kleurenprints auto wrappen - Afgedrukt uit onze eigen printers
bijvoorbeeld camo print

- Eigen ontwerp of laat Marle iets voor u ontwerpen
 Ideaal voor promotionele doeleinden  of voor een premium design voor uw wagen

Extra beschermende car wraps

- Anti-steenslagfolie / Paint protection films
 Beschermt uw lak en verhoogt de restwaarde van de auto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autodak wrappen, auto striping en andere detailwraps

Bij Marle kunt naast een volledige auto- of bestelbuswrap er ook voor kiezen om losse auto-onderdelen te beplakken met auto wrap folie. Laat uw wagen extra opvallen met een autodak wrap. Ook de zijspiegels zijn leuke onderdelen om te wrappen. Detailwraps zijn functioneel wanneer je specifieke delen op de auto wilt beschermen. Zo is de motorkap een van de gevoeligste plekken voor steenslagschade. Een ander voorbeeld is auto striping. Racestrepen en viperstrepen geven elk rijtuig een sportieve look!

 

max-width: 100%

 

Lakbescherming en andere voordelen

Een voordeel van carwrapping is dat het gemakkelijk te verwijderen is. Het is dus uitermate geschikt voor tijdelijke projecten. Doordat de folies geschikt zijn om te printen kunnen nagenoeg alle kleuren en effecten gecreëerd worden. De autofolies zijn van stevig vinyl waardoor het lang meegaat en de originele autolak beschermt. Behalve 3M Preferred Car Wrapper  zijn we ook 3M gecertificeerd signmaker én SI'BON erkend. Bekijk ook eens enkele voorbeelden van auto wrapping.

 

Auto laten wrappen voor particulieren

Wij wrappen steeds meer auto`s voor particulieren. Matzilver is momenteel een trend voor de consumentenmarkt. De mogelijkheden en technieken zijn de laatste jaren dusdanig verbeterd dat carwrappen ook aantrekkelijk is voor particulieren. Zeker omdat het een stuk goedkoper en duurzamer is dan een auto laten spuiten. Auto wrappen geeft auto’s een uiterst exclusieve uitstraling. Tevens biedt het op lange termijn goede bescherming voor uw lak. Op den duur kunt u de auto voor een hogere waarde verkopen dan wanneer de auto zou zijn overgespoten.

Wilt u meer informatie over auto wrappen? Over autoreclame of misschien wel autoruiten blinderen? Of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Informeer direct!

 

 Maak nu een afspraak bij Marle

 

Onze partners. Topkwaliteit gegarandeerd.


Deze klanten gingen u voor:

 

 

Heeft u een vraag?

Contact